سبد خرید
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

روغن روان کننده برای قطعات تفلونی

از چه روغنی برای قطعات تفلونی استفاده کنیم؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه
زمان مطالعه: 2 دقیقه

از چه روغنی برای قطعات تفلونی استفاده کنیم؟

خیلی کم پیش میاد که بخواهیم قطعات تفلونی رو با روغن، روانکاری کنیم ولی گاهی اوقات هم نیاز به روغن‌کاری و روانکاری هست تا اصطکاک و سایش قطعات را کاهش دهیم و تا در مجموع مصرف برق و انرژی کاهش و عمر قطعات افزایش یابند. بررسی ها نشان داده که یاتاقان هایی پلاستیکی که روغن کاری شده اند نسبت به آنهایی که روغن کاری نشده اند حدود ۵ برابر عمر و دوام بیشتری دارند. بنابراین برای روان کاری و روغن کاری قطعات پلاستیکی و تفلونی، باید یک روانکار رو انتخاب کنیم تا سازگاری با مواد پلیمری داشته باشد.

سه معیار اصلی در انتخاب روان کننده

سازگاری ساختار شیمیایی روغن و قطعات تفلونی

مهم ترین معیار در انتخاب نوع روغن، سازگاری روغن با ساختار شیمیایی آن تفلون پلیمری هست. روغن های معدنی و هیدروکربن‌های مصنوعی با تفلون ها سازگاری خوبی دارند و از طرفی تفلون ها با استرها و پلی گلیکول ها سازگاری ندارند.
بنابراین باید در انتخاب نوع روغن روان کننده که قرار است تفلون ها رو روان کاری کنیم دقت کنیم.

مقدار ویسکوزیته

آن دسته از روغن هایی که ویسکوزیته‌ی بالایی دارند، در تفلون ها و مواد پلاستیکی کمتر نفوذ میکنند. ولی در کل برای بارهای سبک تر بهتر است از روغن های با ویسکوزیته کمتر استفاده شود و برعکس در بارهای بیشتر از ویسکوزیته‌ی بیشتر.

مقاومت تفلون در برابر پیری

اول از همه بگیم که پیری پلیمر تفلون یعنی چی؟؟؟
پیری تفلون به فرآیندهای شیمیایی و فیزیکی میگن که به سبب این فرآیندها که میتونه در اثر گرما، اشعه‌ی ماورا بنفش و یا محیط باشه پلیمر تفلون پیر شود و یک واکنش برگشت ناپدیر اتفاق بیفتد.

حب حالا بریم سر اصل مطلب یعنی مقاومت تفلون در برابر پیری

روانکارها و روغن ها به دلیل افزایش عمر قطعات تفلونی ، به این قطعات حمله میکنند به همین دلیل روان کننده های مصنوعی و معدنی سازگاری بهتری با بحث پیری پلیمر دارند و برای کاربرد های طولانی مدت این روان کننده ها بهترین انتخاب هستند.

جمع بندی برای انتخاب بهترین روغن برای قطعات تفلونی

  • روان کننده های بر پایه ی روغن معدنی، قطعات تفلونی را تحت تاثیر قرار نمیدهد و عملکرد بسیار خوبی و البته با هزینه اقتصادی دارند و اگر قطعات‌تون تحت سرعت بالا، درجه حرارت بالا و همچنین کار طولانی هست بهترین گزینه روان کننده های مصنوعی مانند هیدروکربن ها POA است که با انواع تفلون های صنعتی سازگاری دارند.
  • روان کننده های برپایه سیلیکون هم سازگاری بسیار خوبی با تفلون های از خود نشان داد‌ند و برای محل های با بار کم و با دامنه حرارتی حدود -۶۰ درجه تا ۲۱۰ درجه سانتی گراد قابل استفاده هستند.

صفر تا صد ساخت قطعات تفلونی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط