سبد خرید
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

۳ دلیل که میتوانیم میلگرد و ورق ای بی اس ABS را بازنشسته کنیم…

زمان مطالعه: 3 دقیقه
زمان مطالعه: 3 دقیقه

۳ دلیل که میتوانیم میلگرد و ورق ای بی اس ABS را بازنشسته کنیم…

تا آن زمانیکه جایگزینی برای میلگرد و ورق ای بی اس ABS نداشتیم، کارایی و استفاده‌ی پر رنگی داشت اما الان می‌توانیم از گزینه‎‌های قوی تر و با درجه سمی بودن کمتر نیز استفاده کنیم که به محیط زیست آسیب کمتری برساند. سعی سایت پکیلون همیشه بر این بوده تا افراد علاقه مند و مصرف کننده‌ی پلیمرهای صنعتی را راهنمایی کند که بهترین و بهینه ترین متریال را انتخاب کنند، ای بی اس ABS جنس بدی نیست ولی ما انتخاب‌های بیشتری برای ساخت قطعات صنعتی با استقامت بالا داریم که این انتخاب‌ها را در حدود ۲۰ سال گذشته در دسترس نداشتیم. در این مطلب قصد بر این داریم تا بررسی کنیم که چرا باید این متریال را جایگزین دیگر متریال های مهندسی شده کنیم.

مواد در دسترس‌تر، راحت‌تر و مقاوم‌تر وجود دارند.

در گذشته ساخت قطعات تفلونی، قطعه سازان در تلاطم بودند زیرا بازار پر رونق و خوبی برای حوزه به‌وجود نیامده بود. پس کارخانجات مجبور شدند از متریال‌هایی که آن زمان در دسترس‌ بودند استفاده کنند.
هنوز که هنوزه تولید و خرید و فروش ورق و میلگرد ای بی اس ABS در سراسر دنیا و ایران دیده می‌شود و طرفدارهای خودش را دارد. پس مواد به صورت همیشگی و فراوان یافت می‌شود و به همین دلیل مقرون به صرفه نیز بود. اکنون ما درباره ساخت قطعات ای بی اس تحقیقات واقعی انجام دادیم. این پلیمرها استحکام و دوام کم‌تری دارند یا خیر، بدون پیچ خوردگی هستند و به راحتی در هر دستگاهی قابلیت ماشینکاری می‌شوند.

ای بی اس ABS مسموم کننده است.

شاید فکر کنید که اغراق می‌کنم اما این‌گونه نیست و ایمن نمی‌باشد. ای بی اس ABS یعنی آکریلونتریل بوتادین استایرن نوعی از پلاستیک است که از نفت ساخته می‌شود و در طبیعت تجزیه نمی‌شود. این پلاستیک حتی از PLA (یکی از متریال های مورد استفاده در صنعت چاب سه بعدی) سمی‌تر است. با بوییدن ای بی اس ABS سیستم داخلی بدن شما آسیب می‌بیند که قطعا برای شما خوشایند نمی‌باشد. معمولا اشخاص برای خارج کردن دود از آن محل از نوعی لوله به عنوان تهویه استفاده می‌کنند.
تاثیراتی که بخار ABS در مدت زمان طولانی بر جا می‌گذارد، مطالعه نشده است اما در سال ۲۰۱۵ در سایت ۳Dsaftey.org مقاله‌ای منتشر شد که در آن نشان داده شد که ما مولکول‌های گازی و نانو‌ذرات را تنفس می‌کنیم. این مولکول‌ها با استشمام کردن وارد مخاط بینی می‌شود و از همین راه به مغز می‌رسد. در حقیقت این مولکول‌ها در ریه‌، شش، نای و در کل اندام‌های تنفسی انسان رسوب می‌کنند. البته باید بدانیم که با برخورد این مولکول‌ها به پوست بدن، جذب زیادی از طریق پوست صورت نمی‌گیرد.
در مقاله‌ای با نام ایمنی ای بی اس ABS در این رابطه نوشته شده است که هیچ کدام از اجزای آن در بدن باعث بروز سرطان نمی‌شوند. این محصول مواد شیمیایی خطرناک و سمی ندارد اما این موضوع در صورتی صدق می‌کند که شرایط عادی باشد. با تمام این اوصاف ما در حین برشکاری و ماشینکاری که دودهایی از طریق فرایند ذوب چشم‌ها، اندام‌های تنفسی و پوست را تحریک می‌کنند. اگر انسان در مدت زمان زیادی در معرض این دود قرار بگیرد احساس تهوع می‌کند و دچار سردرد نیز می‌شود.
این مواد کسی را نمی‌کشد و البته برای کسی هم مزیتی ندارد. یعنی مضر هستند و مفید نه! آیا شما باید این مطلب را می‌خواندید تا متوجه شوید که این مواد با شما چه می‌کند؟
من به غریزه‌ام اطمینان می‌کنم و از تنفس این مواد جلوگیری خواهم کرد. اگر بخواهید موضوعی برای مطالعه داشته باشید این موضوع خوبی است: ” تنفس دود پلاستیک ذوب شده برای انسان ضرر دارد؟ ”
در زمان تنظیم کردن این مقاله با دوستم گفت‌وگو کردم. او در دانشگاه پزشکی مشغول است. پانزده دقیقه برایم صحبت کرد که چرا من نباید این کار را انجام دهم و باید بدانم که این کار برای سلامتی بدن من بسیار مضر است.

نتیجه‌ی اخلاقی و ایمنی: بهتر است در حین ماشینکاری و برشکاری میلگرد و ورق ای بی اس ABS از ماسک استفاده کنید.

به محیط زیستمان آسیب می‌رساند

همان‌طور که می‌دانید ای بی اس ABS تجزیه نمی‌شود و در حالی که دیگر ما زنده نیستیم یعنی حدود هزار سال بعد هم وجود خواهد داشت. این راهی نیست که دنیا می‌چرخد. در تولید آن از منابعی استفاده شده‌است که تکرار نمی‌شود. یک لحظه تصور کنید که چه مقدار قطعه‌ی معیوب و ضایعات در مدت زمانی طولانی در کارخانجات و کارگاه ها در سطح دنیا جمع می‌شوند. این‌ها در انتها چه می‌شوند؟ ما به عنوان موجوداتی زنده در آینده نه چندان دور مشکلات بزرگی در محیط زیست خود خواهیم داشت. تغییرات آب‌وهوایی ساخته‌ی دست چینی‌ها نیست. نرخ سوخت‌های فسیلی تاثیر مستقیمی بر نرخ ABS دارند یعنی اگر قیمت نفت بالا رود قیمت رشته‌ها نیز تغییر می‌کند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط