سبد خرید
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

خرید و واردکننده میلگرد و ورق پلی ایمید PI

بررسی میلگرد و ورق پلی ایمید PI؛ قدرتمند در برابر شیمیایی‌ترین، سایشی‌ترین و حرارتی‌ترین محیط‌ها

زمان مطالعه: 3 دقیقه
زمان مطالعه: 3 دقیقه

بررسی میلگرد و ورق پلی ایمید PI؛ قدرتمند در برابر شیمیایی‌ترین، سایشی‌ترین و حرارتی‌ترین محیط‌ها


میلگرد و ورق پلی ایمید به‌عنوان یک ماده دی‌الکتریک جذاب، به‌طور گسترده در زمینه‌های الکترونیک، هوافضا و خودروها مورد استفاده قرار گرفته است و نیاز روزافزون به موادی که می‌توانند در شرایط سخت، مانند دماهای بالا، عملکرد خوبی داشته باشند را برآورده می‌کند. پلی ایمیدها به دلیل پایداری دمایی بالا، خواص مکانیکی و مقاومت شیمیایی برتر، دسته مهمی‌از پلیمرهایی با پلیمریزاسیون مرحله‌ای هستند. قرار است شما را در این مقاله از سایت پکیلون با پلی ایمید ها و کاربردهای آن ها آشنا کنیم.

میلگرد و ورق پلی ایمید PI چیست؟

میلگرد و ورق پلی ایمید ها (PI) پلیمرهای با کارایی بالا از مونومرهای ایمید هستند که حاوی دو گروه آسیلی (C=O) متصل به نیتروژن (N) هستند. این پلیمرها به دلیل عملکرد دمای بالا در محدوده ۴۰۰-۵۰۰ درجه سانتیگراد و همچنین مقاومت شیمیایی شناخته شده‌اند. آن‌ها برای جایگزینی استفاده معمول از شیشه، فلزات و حتی فولاد در بسیاری از کاربردهای صنعتی استفاده می‌شوند.

لیست محصولات و قیمت میلگرد پلی آمید PA 6G را در فروشگاه پکیلون مشاهده نمایید.

پلی‌ایمیدها خواص مکانیکی بسیار خوبی دارند و بنابراین در کاربردهایی که به مواد آلی سخت نیاز است، استفاده می‌شوند، به عنوان مثال:

  • پیل‌های سوختی با دمای بالا
  • صفحه نمایش تخت
  • کاربردهای هوافضا
  • صنایع شیمیایی و زیست محیطی
  • و همچنین کاربردهای مختلف نظامی

پلی ایمید برای استفاده به عنوان پلاستیک، فیلم، رزین‌های لمینیت، پوشش‌های عایق و چسب‌های ساختاری با دمای بالا در دسترس هستند. بسته به ساختار زنجیره اصلی آن‌ها، پلی‌ایمید را می‌توان به عنوان آلیفاتیک، آروماتیک، ترموپلاستیک نیمه‌آروماتیک و ترموست طبقه‌بندی کرد.

  • پلی ایمید های آروماتیک از یک دی‌ان‌هیدرید آروماتیک و دی‌آمین به دست می‌آیند.
  • نیمه‌آروماتیک‌ها حاوی هر کدام از آروماتیک‌های مونومر هستند: یعنی یا دی‌ان‌هیدرید یا دی‌آمین آروماتیک هستند و قسمت دیگر آلیفاتیک است.
  • پلی ایمیدهای آلیفاتیک از پلیمرهایی تشکیل شده‌اند که در نتیجه ترکیب دی‌ان‌هیدرید و دی‌آمین آلیفاتیک به وجود آمده‌اند.

سنتز پلی ایمید ها

پلی ایمیدها با ترکیب سیستم‌های حلقه هتروسیکلیک بسیار پایدار و صلب در زنجیره پلیمری تهیه می‌شوند. از این رو، وجود یک حلقه ایمیدی بی‌اثر و برهمکنش بین زنجیره‌ای بالا، برای مثال انسجام بالا در بین زنجیره‌های پلیمری، پایداری حرارتی بالایی را در پلیمر ایجاد می‌کند.

روش کلاسیک سنتز پلی ایمید از طریق واکنش یک دی‌ان‌هیدرید و یک دی‌آمین است.

سنتز پلی ایمیدهای آروماتیک اولین بار در سال ۱۹۰۸ گزارش شد. با این حال، به دلیل عدم قابلیت پردازش از طریق پلیمریزاسیون مذاب، پیشرفت‌های قابل توجهی در سنتز و پردازش پلی ایمید محقق نشد. در اوایل دهه ۱۹۶۰، DuPont اولین شرکتی بود که پلی ایمید را به صورت تجاری تولید کرد که بر اساس دی‌ان‌هیدرید پیروملیتیک و ۴،۴ دی‌آمینودی‌فنیل‌اتر بود.

اکثر پلی ایمیدها به دلیل ساختارهای آروماتیک و هتروآروماتیک مسطح غیرقابل انحلال و نامحلول هستند و بنابراین معمولاً نیاز به پردازش از مسیر حلال دارند. این روش اولین مسیر مبتنی بر حلال را برای پردازش این پلی ایمیدها فراهم کرد.

نکات مهم در آنالیز پلیمرها که نباید نادیده بگیرید…

خواص شناخته‌شده پلی‌ایمیدها

پلی ایمید ها ترکیبی استثنایی از پایداری حرارتی (بالای ۵۰۰ درجه سانتیگراد)، چقرمگی مکانیکی و مقاومت شیمیایی را نشان می‌دهند و همچنین خواص دی‌الکتریک عالی دارند.

خطی بودن و سفتی شاخه‌ی اصلی حلقوی امکان ترتیب‌دهی مولکولی را فراهم می‌کند. این پدیده منجر به ضرایب کمتر انبساط حرارتی نسبت به پلیمرهای ترموپلاستیک با زنجیره‌های پیچ خورده و انعطاف‌پذیر می‌شود.

علاوه بر این، مورفولوژی زنجیره‌های بلند و مرتب‌شده خطی مقاومت در برابر حلال را برای پلی ایمید های آروماتیک ایجاد می‌کند.

ساختار نسبتاً سفت و سخت پلی‌ایمیدها دمای انتقال شیشه‌ای بالا (Tg > 300 درجه سانتی‌گراد) را فراهم و استحکام مکانیکی و مدول بالایی را ایجاد می‌کند.

استعلام قیمت و خرید ورق پلی اتیلن در فروشگاه پکیلون

نقاط قوت و محدودیت‌های پلی ایمید

علاوه بر این، ماتریس PI نقش بسیار مهمی‌در ساخت اجزای کامپوزیت ایفا می‌کند. با این حال، طراحی و سنتز ماتریس پلی ایمید برای اجزای کامپوزیتی با دمای بالا دشوار است، زیرا رزین‌های ماتریس نه تنها باید دارای خواص حرارتی و مکانیکی کافی باشند، بلکه قابلیت پردازش مذاب مناسب را نیز داشته باشند.

برخی از کامپوزیت‌های پلی ایمید ترموست تقویت‌شده با فیبر کربن، برای روش‌های مختلف پردازش مانند اتوکلاو و قالب‌ریزی و خواص ترکیبی عالی برای کاربردهای ۳۷۰ درجه سانتی‌گراد مناسب نشان داده‌اند.

برای استعلام قیمت و موجودی میلگرد و ورق پلی ایمید PI با شماره ۰۹۱۲۷۵۱۲۷۷۱ تماس بگیرید ویا واتس اپ پیام بدید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط