پلی پروپیلن را معمولا با پلاستیک معمولی پلی اتیلن (که خیلی ها با تفلون معمولی میشناسنش) مورد مقایسه قرار میدهند چون هر دوی این پلیمرها از یک خانواده و آنهم از خانوادهی پلی اولفینها (اگر آشنایی با این اسم نداری از اسم سختش نترس) هستند و از لحاظ ویژگی ها شباهت نزدیکی دارند. خب بریم به بررسی ورق و میلگرد پلی پروپیلن PP بپردازیم.
مشخصات میلگرد و ورق پلی پروپیلن pp
- دارای مقاومت بسیار خوب در برابر اسیدها و بازها و عوامل شیمیایی
- مقاوم در برابر حرارت تا حدود ۱۰۰ درجه سانتی گراد به صورت غیر مستقیم
- دارای ماشینکاری راحت
- دارای خاصیت دی الکتریکی بسیار عالی
- چگالی در حدود ۰.۹۱ gr/cm3
- تولید و عرضه در قالب های میلگرد و تخته و ورق
بررسی عمومی کاربرد پلی پروپیلن PP
کاربرد چشمگیر و استثنایی پلی پروپیلن PP در صنعت بسته بندی به وفور دیده می شود بعد از صنعت بسته بندی، در صنعت تولید برق و تجهیزات و صنایع اتومبیل کاربرد بیشتری دارد. این پلیمر ضد اسید همانطور که در بالا هم اشاره شد در قالب میلگرد و ورق تولید می شود بنابراین به بررسی کاربرد تخصصی تر این سبک وزن می پردازیم:
کاربرد تخته و ورق پلی پرو پیلن یا پ پ
یکی از متریال هایی که به عنوان یک گزینه ی بسیار عالی برای میز کار در صنعت چرم و کفاشی استفاده می شود تخته و ورق پ پ یا پلیپروپیلن PP می باشد. دلیلش هم این است که ورق تقلون پلی پروپیلن PP تیغ برش را خراب نمی کند و هم چنین در صورت فشار پرس چرم، دچار له شدگی ویا چال شدگی نمی شود.
کاربرد حیاتی میلگرد پلی پروپیلن در صنعت
کاربرد چشمگیری دیگه ای که این متریال در قالب میلگرد دارد در محل هایی دیده می شود که نیاز به یک متریالی است که در برابر عوامل شیمیایی قرار میگیرد و همچنین این متریال نسبت به پلی اتیلن ها از نظر مقاومت شیمیایی مقاومت بالاتری دارد.
پلی پروپیلن با پلی اتیلن چه تفاوتی از نظر ساختار دارد؟
تفاوت اصلی این دو پلیمر که باعث شده است که از نظر مشخصات و ساختار با هم تغییر کنند، تنها و تنها از یک کربن اضافی در مونومر گازی منشا می گیرد که این مونومر سبب به وجود آمدن شاخه های جانبی می شود که ماحصل آن، ماده ای با خواص فیزیکی و شیمیایی یکنواخت تری خواهد شد.
همچنین بخوانید:
- کدام را انتخاب کنیم تفلون پلی اتیلن یا تفلون ABS ؟
- تخته تفلون پلی اتیلن در صنایع مختلف
- تعرفه خدمات تراشکاری
- انواع تفلون صنعتی پر استفاده