حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

درآمد شغل تراشکاری | سرمایه راه اندازی تراشکاری

بازار کار و درآمد شغل تراشکاری NC در سال ۱۴۰۳

زمان مطالعه: 3 دقیقه
زمان مطالعه: 3 دقیقه

بازار کار و درآمد شغل تراشکاری NC در سال ۱۴۰۳

سلام و درود خدمت همراهان دوست داشتنی وبسایت صنعتی پکیلون، امروز قصد داریم در مورد درآمد شغل تراشکاری و سرمایه مورد نیاز برای شروع این کار صحبت کنیم. قبل از هر چیز باید نسبت به اطلاعات پایه‌ای تراشکاری آگاه شوید و بدانید شغل تراشکاری چیست و با چه خدماتی میتوانید اقدام به کسب درآمد در حوزه‌ی فنی و تراشکاری داشته باشید؟ در ابتدا باید بدانید تراشکار به انگلیسی یعنی turner و تراشکاری tarashkari به انگلیسی به معنی turning می‌باشد. در کار تراشکاری شما میتوانید اقدام به فعالیت در یکی از شاخه‌های شغلی کنید که در این میان میتوان به مهم‌ترین و اصلی‌ترین این شاخه‌ها یعنی ساخت انواع قطعات صنعتی (قطعات تفلونی ویا قطعات فولادی)، خدمات جک‌های هیدرولیک، خدمات خودرویی و پرسکاری و همچنین خدمات سیلندر تراشی اشاره کرد.

مقتضی است که هر شاخه‌ی کاری، درآمد مختص خود را دارد. در ادامه در خصوص میزان درآمد یک کارگاه تراشکاری در ۲ شاخه‌ کاری یعنی ساخت قطعات صنعتی و همچنین خدمات جک‌های هیدرولیک بحث خواهیم کرد. بگذارید یک ابهام را همین جا شفاف کنیم که میزان حقوق یک نیروی تراشکار استخدامی با یک کارفرمای تراشکار کاملا متفاوت است. میزان حقوق یک کارگر تراشکار مستقیما به میزان مهارت و البته تجربه و سابقه‌ی کاری آن شخص وابسته است بنابراین ماهر ویا نیمه ماهر بودن (یا اصطلاح قانون کاری درجه ۱ یا درجه ۲ بودن) نیروی تراشکار در میزان دستمزد و حقوق دریافتی آن با در نظر گرفتن عدد اعلامی اداره کار رابطه‌ی مستقیم دارد.

اگر بخواهید به عنوان یک نیروی درجه ۱ یا درجه ۲ تراشکاری اقدام به فعالیت کنید حداقل دستمزد و درآمد کارگر تراشکار در سال ۱۴۰۳ طبق رقم اعلامی قانون کار در حدود ۱۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان می‌باشد. کارگر نیمه ماهر تراشکار معمولا حقوقی معادل حقوق اداره کار دریافت میکند اما یک استاد تراشکار یا تراشکار ماهر میتواند به عنوان حق فنی و حق سابقه مبلغی مازاد از مبلغ قانون کار مطالبه کند که این موضوع کاملا یک امر توافقی بین کارفرما و استاد کار می‌باشد.

بازار فوق العاده‌ای دارد

تراشکاری از آنجایی که شغلی پر زحمت است هر شخصی وارد آن نمی شود و معمولا در بعضی از شهرهای کشور نیروی تراشکار ماهر کمیاب است. به همین خاطر به راحتی اگر در شهر کنونی شغل پیدا نمیکنید قطعا در شهر های دیگر می توانید حقوق و دستمزد بالایی هم داشته باشید.

 

کسب درآمد و پول حلال از تراشکاری

 

فروش محصولات تراشکاری هم درآمد دارد

در برخی موارد ممکن است تراشکار برای شخصی کار کند. اما خب می تواند در زمان های شخصی خود نیز تراشکاری داشته باشد و محصولات خاصی از قبیل ساخت انواع قطعات تفلونی و پلیمری و همچنین قطعات از جنس برنج، چدن و انواع فلزات را که نیاز روزمره ‌ی بازار هستند را به فروش برساند.
تراشکاری از جمله مشاغلی است که اگر به صورت ماهرانه و حرفه ای انجام شود و اگر مقداری فنون ارتباط برقرار کردن با کارخانجات را نیز آگاه باشید میتوانید ماهانه حداقل ۴ میلیون تومان از آن در آمد داشته باشید.

کارگاه تراشکاری راه اندازی کنید

راه اندازی یک کارگاه تراشکاری قبل از هر چیز به تجهیزات دستگاه ها و البته یک مکان مناسب دور از منطقه مسکونی ( به دلیل صدا ) دارد. در ادامه با شما برخی از هزینه های راه اندازی را بررسی میکنیم.
برای شروع نیاز به یک مغازه در منطقه غیر مسکونی دارد که حداقل باید ۲۵ متر فضا داشته باشد. گرفتن این فضا در شهرک های صنعتی که در اطراف شهر ها هستند میتواند به شدت برای شما ارزان تر تمام شود.

چقدر سرمایه نیاز داریم؟؟

معمولا مغازه مناسب تراشکاری میتواند ۵۰ میلیون تومان ودیعه و ۲ میلیون تومان اجاره ماهانه داشته باشد. البته در شهر های بزرگ مانند تهران ممکن است بیشتر و البته شهر های کوچک ممکن است کمتر باشد.
تجهیزات تراشکاری مانند ماشین تراش، ابزارهای تراش و انواع مته ها، میتواند در حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه داشته باشد. پس میتوان گفت در مجموع راه اندازی یک کارگاه تراشکاری ۲۵۰ میلیون تومان سرمایه اولیه لازم دارد. اگر بتوانید وام کارآفرینی تهیه کنید به شدت برای شروع، کمتر هزینه میکنید.

اگر قصد راه اندازی یک کارگاه برای شغل تراشکاری را دارید حتما برای شروع، یک هدف درآمد ی برای خودتان در نظر بگیرید تا زودتر به نتیجه برسید …

دیدگاه کاربران
۲ دیدگاه
  • مسعود ۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۹ ب٫ظ

    منظورتون از هدف درامدی چیه؟

    • عرفان قدرتی ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۵:۱۱ ب٫ظ

      سلام و درود
      منظور از هدف درآمدی، گذاشتن و مشخص کردن یک هدف عددی با مشخص کردن یک دوره‌ی زمانی است که برای رسیدن به آن، تلاش و اقدامات لازم را انجام دهید.
      برای مثال برای رسیدن به درآمد ۱۰۰ م در ماه، تا ۶ ماه آینده برنامه ریزی میکنید که چه اقدامات و کارهایی را باید انجام بدید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط